Guest House The Four Pines Beli Osam, Severna Bugarska

Guest House The Four Pines

Beli Osam, Severna Bugarska

Guest House The Four Pines nalazi se u mestu Beli Osam, u lepom prirodnom okruženju i u blizini reke. Ovde se objedinjuje renesansna atmosfera i savremeni luksuz. Kuća je sagrađena 1850. godine i ima dva sprata. Krov je prekriven kamenim pločama, koje leti omogućavaju da u kući bude sveže, a zimi toplo i ugodno, dok kamini dodatno doprinose romantičnoj atmosferi. U kući postoji zajednička kuhinja sa trpezarijom, kao i zajednička prostorija sa kaminom i TV-om.

Guest House The Four Pines je uređena u rustičnom stilu, a ima i lepo sređenu baštu sa zelenom travom, drvećem, kupinama i malinama. Od zabavnih sadržaja tu su šah, oprema za badminton i stoni tenis. Širom kompleksa obezbeđen je besplatan Wi-Fi internet, a tu su i privatna parking mesta. Autobuska stanica i restoran su na 100 metara udaljenosti, a supermarket na 500 metara.

Osnovne informacije
VrstaPrivatan smeštaj
LokacijaBeli Osam, Severna Bugarska
Emailstefi_er@abv.bg
Telefon 1+359 877 727 723
Telefon 2+359 878 461 595
Mobilni+359 670 549 44
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

vrt

Vrt

reka

Reka

Smeštaj
Guest House The Four PinesGuest House The Four PinesGuest House The Four PinesGuest House The Four PinesGuest House The Four PinesGuest House The Four PinesGuest House The Four Pines

Kuća za 13 osoba

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo